Sztárok

Meghatóan reagáltak a sztárok Szinetár Dóra vallomására

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán – megelőzve a botrányokat – tegnap bejelentették, hogy kisfiuk, Benjamin Down-szindrómás. A bejelentés hatalmas port kavart, megoszlanak a vélemények. Mindenesetre a hírességek kiállnak a színésznő mellett.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjamin időben érkezett. Pár héttel a születése után azonban kiderült, enyhe Down-szindrómája van, amit a szülők a nyilvánossággal is megosztottak, elkerülve a durva találgatásokat. Közleményükben azt írták, ugyanúgy szeretik, és vigyáznak rá, mint a többi gyermekükre. Így is boldogok, és nagyon örülnek a kis szeretetbombának. A vélemények azonban megoszlottak a témában, a bejelentésnek hatalmas visszhangja volt. A hírességek viszont egytől egyig kiállnak a sztárcsalád mellett. 

Szinetár Dóra a közösségi oldalán is közzétett egy bejegyzést, amihez több sztár is kommentelt, illetve Sebestyén Balázsék is csupa pozitívat mondtak róluk a reggeli show-ban.

„Titeket választott. Mert Ti vagytok a legalkalmasabbak arra, hogy a szülei legyetek” – írta a színésznő egyik jó barátnője, Kovács Patrícia. A kétgyermekes modell, Polgár Kriszta sem hagyta szó nélkül. „Csodás gondolatok! Sok sok közös boldog pillanatot kívánok nektek!” Szabó Patrícia sem tett másképp, ő is gratulált a pici érkezéséhez. „Csodálatosak vagytok, maximális respect! Általatok jön szeretetre tanítani ez a kis csodalény!” – szólt a komment. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top