Sztárok

Ráesett egy 50 kilós kőtömb az Irigy Hónaljmirigy dobosának kezére

Baleset érte az Irigy Hónaljmirigy dobosát, Kabai Laci kezére esett egy nagyon súlyos kőtömb lépcsőfelújítás közben. A gond az, hogy emiatt képtelen volt dobolni az együttes következő koncertjén.

Az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagjának, Kabai Laci dobosnak roncsolódott össze jobb kezén a középső ujja, miután ráesett egy súlyos kőtömb. A Ripost állítása szerint a legalább 50 kilós nehezék akkor zuhant a kezére, amikor egy barátjával javította a kültéri lépcsőfeljárót. Bement a kórházba, és kiderült, hogy ezzel a zúzott kézzel nem fog tudni játszani az Irigy Hónaljmirigy ócsai, szeptember eleji koncertjén, így a zenekar menedzserének azonnal találnia kellett egy beugrót. 

Végül Németh Gábor kottaíró dobos lett a tökéletes ember erre a feladatra, ő olyan bandákban is dobolt már, mint a Beatrice, a Skorpió vagy a Bikini. Egy nap alatt készült fel az Irigy Hónaljmirigy-dalokból, és végül sikeresen megmentette a zenekar élő fellépését. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top