Sztárok

Bochkor Gábor ellopta Sebestyén Balázs ötletét

A Gyertek át!-ot majmolja Bochkor Gábor, legalábbis ezt állítja Sebestyén Balázs. Szerinte még a díszletet is másolták.

Szerda reggeli műsorában állította pellengérre a #Bochkor című produkciót Sebestyén Balázs. A Rádió 1 sztárja úgy érzi, az ATV-s műsor az ő saját Gyertek át!-jának koppintása.

„Hát, a kanapé, ketten ülnek, egy műsorvezető középen. Dombi, Kabát, Zsófi, az elsőről láttam képeket. Hát, mondom, ez egy Gyertek át-díszletben egy Gyertek át-koppintás, csak hát rosszabbul, és nem az a tematika, mert mi játszunk, ők meg híreket beszélnek” – fogalmazott Balázs.

Vadon Jani próbálta azért menteni a helyzetet, szerinte a kezdeti botladozásokhoz képest fejlődött a műsor, ami most már laza és vicces. De Balázst ez sem hatotta meg. „Laza és vicces? Akkor te nem a Gábort nézted!” – szúrta oda.

A Blikk megkereste a kritikával a műsor producerét, Hajdú Pétert, aki egyébként milliós gázsit fizet Bochkor Gábornak a házigazda szerepéért. „A két műsor legfeljebb a kanapék színében hasonlít – felelte Hajdú. – A Gyertek át alapvetően egy gameshow, vagyis vetélkedő, míg a #Bochkor egy talkshow. Egyedül abban látok még hasonlóságot, hogy olyan szereplőket keresnek mindkét produkcióba, akik jól működnek a képernyőn.” Bochkor Gábor viszont nem reagált kollégája vádjaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top