Sztárok

Titkos születésnap: alig ruhában bulizott Vajna Tímea Király Lindával

Nem számítottunk rá, hogy Vajna Tímeát és Király Lindát valaha is egy képen látjuk, pláne nem, hogy együtt buliznak majd. De még hogy!

Vajna Tímea az alakjával bármilyen ruhát megengedhet magának, és ezt ő is tudja. A modellmunkák során láttuk már apró fehérneműben és falatnyi bikiniben is, és ahogyan a munkába indul, az is látványos, Mutatunk is egy képet, amelynek a hashtag officeday címkéjéből tudjuk, hogy ilyen Vajna Tímeánál egy irodai szett:

Ehhez képest mondjuk a bulizós dressz nem is olyan sokkal bevállalósabb, bár azért szépen kihangsúlyozza dekoltázsát, ebben egyetértünk. Az pedig, hogy Király Lindával mulatott, elsőre nekünk csak abból derült ki, hogy az énekesnő nevét odaírta. Aztán mondjuk már láttuk, hogy ő áll Tímea mögött. 

 

Thanks for my babies @lindakiraly @bugi1212 @nikolett_barabas @theshaneking @timipapp @davidgellerthegyi

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A közös képnél is meglepőbb, hogy Vajna Tímea a születésnapját ünnepelte, amiről csak kevés rajongója tudhatott, mert az összes elérhető oldalon november 30 szerepel születési időpontként. De azért akadtak, akik vicces photoshoppal is megemlékeztek a nagy napról, ahogy tavaly is kapott poénos ajándékokat. 

 

Thanks for the birthday wishes ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #birthdaycard from @dorothyszucs #selfie

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top