Sztárok

Puzsér Róbert beszólt: Palvin Barbara egy szörnyeteg

Palvin Barbi a Las Vegas-i lövöldözésről is posztolt, de sokak szerint nem éppen úgy, ahogy egy ilyen helyzetben illett volna. Ezt Puzsér Róbert is kiszúrta, és keményen nekiment a világhírű modellnek.

Puzsér Róbert szókimondása nem meglepő, bár végül is ez a kritikusok dolga, így elnézzük neki. Főleg akkor, amikor a mi véleményünk is valami hasonló. Palvin Barbit sokan bántották az elmúlt napokban. A Las Vegas-i vérengzés után egy olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, ami nem éppen alkalomhoz illő, és akkor még enyhén fogalmazunk. A modell ugyanis egy mondatban megemlíti a lövöldözést, majd leírja, hogy az ő arcával fémjelzett márka által küldött csokor viszont jókedvre derítette… 

Nos, való igaz, hogy mi sem egy ilyen fotót készítenénk együttérzésünk jeleként… Ez persze Puzsér figyelmét is felkeltette, aki egy posztot sem sajnált, hogy leírja az őszinte véleményét a 24 éves modellről. Szokásához híven nem tartotta magában, amit gondol. 

,,Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét. Magyarország legbecsesebb exportcikke így reagált a vegasi mészárlásra:

„Reggel munkába jövet nem voltam boldog, köszönhetően a Las Vegasban történteknek. Nem értem, ami a világban történik. Köszönöm a L’Oréal-családnak, hogy feldobtátok a napomat ezekkel a virágokkal!”

Palvin Barbara önsajnáltatásra használja a tömeggyilkosságot: szegénynek az a sok halott majdnem teljesen elcseszte a reggelét – de ha már nem érti, mi zajlik a világban, legalább a keresztcsontig benyal a L’Oréalnak, pardon: a L’Oréal-családnak, hiszen azok nagyon jól fizetnek a brand elhelyezéséért. Így lett a tömegmészárlásból kiváló alkalom egy jól irányzott reklámra. Barbi, te komolyan gondolod, hogy nem érted ezt a világot? Ugyan ki érti nálad jobban? Érted és használod – hideg kézzel és lelkiismeret nélkül: mint a profik” – részletezi véleményét Puzsér a közösségi oldalán. 

Hozzátennénk, nem Barbi az első celeb, akinek nekiment a szókimondó kritikus. Hajdú Péterrel évek óta perben áll, de kikezdte már Tóth Gabit is, sőt, egyszer még Vágó Istvánt is durván leszólta. Nemrég pedig arról vallott, hogy megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top