Sztárok

Megmutatta friss szerelmét Szilágyi Liliána

Budapesti randijukról posztolt közös képet svájci barátjával Szilágyi Liliána.

Az EB ezüstérmes Szilágyi Liliána a hétvégén Budapesten randevúzott szintén úszó barátjával, a 22 éves Thomas Liess-szel. A pár a Bazilika tetején lőtt egy szelfit.

„Thomasszal régóta nagyon jóban vagyok. Még évekkel ezelőtt barátkoztunk össze, több közös versenyen is részt vettünk, így sok időt töltöttünk el egymás társaságában. A kapcsolatunk ugyanakkor még friss, a hazai vizes világbajnokságot követően jöttünk össze. Elhívott kávézni, mindketten éreztük, hogy kialakult köztünk valami” – mesélte Szilágyi a Blikknek.

A fiatalok viszont nem találkozhatnak annyit, amennyit szeretnének. „Távkapcsolatban élünk, hiszen ő Svájcban készül fel, én külföldön és sokfelé edzem. Persze, ahogy lehetőségünk adódik, találkozunk, igyekszünk minél több időt együtt eltölteni. Hozzá hasonlóan én is úgy érzem, hogy a távolság ellenére működik a kapcsolatunk, mindketten nagyon boldogok vagyunk” – árulta el az úszó.

Szilágyi Liliána jelenleg Floridában tanul, és teljes gőzzel készül a tokiói olimpiára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top