Sztárok

Csupán egyvalaki köszöntötte Som Lajost a születésnapján

Valószínűleg nagyobb bulira számított a hetvenéves Som Lajos, ám csak egy ember jelent meg a kórházban tartott évfordulón.

A nagybeteg Som Lajos rendhagyó születésnapi megemlékezést akart tartani: barátait és ismerőseit a szinte lakhelyévé vált Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztályának nyolcas kórtermébe hívta ünnepelni.

A Blikk felidézi, a Piramis alapítóját három évvel ezelőtt még nagyszabású bulival ünnepelték a Rockmúzeumban, ahol többek közt első felesége, Karda Beáta méltatta a legendás zenészt.

A hetvenedik születésnapra azonban már csak egyvalaki érkezett: Hajnal Gábor, a Piramis korábbi menedzsere. „Nem számítottam rá, hogy egyedül leszek, hiszen a hetven kerek szám, de valahogy annyira mégsem csodálkozom. A Piramis együttes jelenlegi tagjai eltávolodtak tőle, és úgy tűnik, felköszönteni sem akarják az egykori alapítót. Ez azért fájó, mert én amikor csak tehetem, mondom, hogy legalább néha nézzenek be hozzá, de az is fura, hogy az egykori rajongók közül sem jött senki” – vélekedett Hajnal.

Som Lajos nem jött igazán zavarba, hogy elmaradtak a barátok. „Gabesz a többszörös tettestársam. Tudtam, hogy ő nem feledkezik meg rólam. Örültem, hogy legalább ő benézett. Jót beszélgettünk” – mondta a basszusgitáros, és hozzátette, családjával azért sikerült rendesen megünnepelniük a nagy napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top