Sztárok

Az év szerelmespárja mától a TV2 műsorán – itt a Bosszú vagy szerelem

Tudjuk, nagy szavakat használunk, amikor valakit egyszerűen csak az év szerelmespárjaként haragozunk be, de a Bosszú vagy szerelem főszereplőinek erről papírjuk van.

A dél-amerikai telenovellák 2009–2010-ig voltak meghatározóak, azóta viszont a török sorozatok azok, amelyekért mi magyarok (is) rajongunk. Bár kimondhatatlannak tűnik a legtöbb színész neve, a Bosszú vagy szerelem sorozat főszereplőire, Kivanc Tatlitugra és Tuba Büyüküstünre azért érdemes odafigyelni, mert biztosan sokat hallunk még róluk. Persze, elsőre talán az sem világos, melyikük a nő és melyikük a férfi, de ezen most segítünk. 

Az egyik legvonzóbb török színésznek tartják, ő Kivanc Tatlitug. A világító kék szemével és szőke hajával nem az, akire rámondanánk, hogy tipikus török fickó, és van, aki szerint éppen ebben rejlik a vonzereje. De ki tudja. Ez most még nem is a legjobb kép róla, de nem olyan nehéz elképzelni, hogy bármelyik nőt hamar leveszi a lábáról. 

Kivanc Tatlitug a Bosszú vagy szerelemben

Igen, ő ismerős lehet a Kuzey Güney és a Tiltott szerelem nézőinek, ahogyan a női főszereplőt sem először láthatjuk a magyar tévében. A Piszkos pénz, tiszta szerelemben még hosszú haja volt a színésznőnek, de azóta Tuba Büyüküstün többször átalakult. Most így néz ki a legújabb sorozatban. 

A Bosszú és szerelem eredeti címéből (A bátor és a szép) is sejthetjük, hogy egy modern mesét láthatunk, talán ezért is lett a törökök kedvence. Olyannyira, hogy a sorozatot eddig kilenc országban vetítették sikerrel, és Tatlitug megnyerte a GQ magazin Men of the Year díját, valamint Tuba és Kivanc lett a TelevisionDisisi.com legjobb tévés szerelmespárja.

A szereplőket pedig külön-külön is díjazták: a legjobb színész és a legjobb színésznő címet kapták a Sayidaty magazintól. És hogy nálunk miért ekkora siker a török sorozat? Arra is van magyarázat, erről beszélgettek a Mokkában:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top