Sztárok

Szívdöglesztően néz ki Hosszú Katinka férje, Shane Tusup

A vizes vb után sem állt meg az élet a Hosszú-Tusup házaspárnál, a világkupa-sorozattal városról városra járnak. Közben azért egymásra is van egy kis idejük, így született az Iron Lady legújabb posztja.

Hosszú Katika és Shane Tusup nem tétlenkednek, az úszás mellett a klubjukat is igazgatják: sok változás történt az Iron Aquaticsban az elmúlt időszakban. Közben szokásukhoz híven rengeteget edzenek, és a világkupa állomások között ingáznak. Mindketten elmondták már, hogy fontos nekik az együtt töltött idő, és nem csak az, amíg az uszodában vannak. Shane szerelmi vallomásai figyelemre méltóak, de Katinka közös képei is nagyon meghatóak. Most pedig egy olyan fotót posztolt, amelyen a férje talán minden nő szívét megdobogtatja. 

A sok edzés és elfoglaltság viszont nagy áldozatokkal jár: Katinka a testvére, Gergő esküvőjére sem tudott elmenni, illetve valószínűleg a baráti összejövetelek is elmaradoznak. Azt mondták, addig ütik a vasat, amíg forró, hiszen ők is szeretnének családot alapítani, méghozzá azt is elárulták, hogy mikor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top