Sztárok

Harmadszor is megpróbálják elítélni Müller Péter Sziámit

Újra nekifut a bíróság Müller Péter Sziámi bántalmazási perének, amelyben azzal vádolják a 65 éves zenészt, hogy megverte egyik nőismerősét. Az ügy már kétszer eljutott másodfokig, de harmadjára is meg kell ismételni az eljárást.

Ismét elsőfokú tárgyalást tartanak Müller Péter Sziámi bántalmazási ügyében. A vád szerint a 65 éves zenész 2009-ben egy budapesti szórakozóhelyen állcsúcson vágta egyik nőismerősét, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

Az elsőfokú ítélet szerint súlyos testi sértés kísérlete miatt nem jogerősen 135 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték Müllert. 

A Magyar Idők felidézi: az ítéletet eljárási hibák miatt másodfokon hatályon kívül helyezték, és új elsőfokú eljárást rendeltek el. A második elsőfokú eljárásban bizonyítottság hiányában felmentették Müller Péter Sziámit, de másodfokon újfent eljárási hibákra hivatkozva ezt az ítéletet is megsemmisítették.

A harmadszor megismételt elsőfokú eljárás a napokban kezdődött a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, a következő tárgyalási napot november elejére tűzték ki. Még idén várható ítélet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top