Sztárok

20 millióért bevállalnád, amit ma a Survivor-versenyzők?

Már csak öten vannak a Mandirigma törzsben, gyakorlatilag egy karnyújtásnyira a győzelemtől. A finisben minden feladat egyre nehezebb, de hogy te például ezt a gyomorforgató kihívást bevállalnád-e bármennyi pénzért, arra kíváncsiak vagyunk.

A Holtak szigetén is embert próbáló feladatokat kapnak a versenyzők, hogy utolsó utáni lehetőségként bekerüljenek a döntőbe, közben pedig a Survivor öt Mandirigma-versenyzőjét sem kímélik a szerkesztők.

 

Gyomorforgató élményben lesz részük ma a Survivor versenyzőinek, akik az utolsó zsákmányszerzésen mérhetik össze erejüket, pontosabban azt, hogy kinek mennyit bír a gyomra, a mai zsákmányszerzésen ugyanis egy nem akármilyen maláj menüsort kell kóstolniuk.

„A játék neve maláj lakoma. Készültem nektek válogatott, egzotikus fogásokkal” – csapott bele a feladat ismertetésébe Istenes Bence.

„Mindjárt gondoltam, hogy valami gusztustalanságokat kell összeennünk. Nem vagyok egy nagy bogárevő, de úgy voltam vele, ha ezzel bármit tudok szerezni, akár kaját, akármit, ami jobbá teheti itt az életem, akkor megeszek én mindent. Benne voltam a dologban” – árulta el Feri, aki csak még lelkesebb lett, miután kiderült, mi is a zsákmányszerzés tétje.

„Aki megnyeri a mai játékot, egyedülálló hatalmat kap a kezébe. Ugyan nem tudtátok, de mielőtt odaköltöztetek a szigetre, elástunk egy kincses ládát. Végig ott volt, telis-tele van étellel, luxuscikkekkel. Aki megnyeri a játékot, megnyeri a kincses ládához vezető térképet” – árulta el a műsorvezető, aki embrióval dúsított tojást, tengeri sünt és kókuszférgeket is felszolgált a törzslakóknak. 

Szavazz, te a Survivor 20 milliós nyereményéért megtennéd?

Hogy kinek a gyomra bírta jobban a megpróbáltatásokat, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top