Sztárok

Survivor-szerelem: újrakezdte Klaudia és Benedek, de most másképpen

Sokkal inkább hasonlított egy romantikus párkeresőre a Survivor első néhány hete, de aztán a taktikázás felülírta Klaudia és Benedek kapcsolatát, akik most mégis újra közelednek egymáshoz.

Ismét esély nyílik arra, hogy a Survivor egyik szerelmespárja, Klaudia és Benedek rendezze a korábban rózsásan induló kapcsolatát. Ezúttal a taktikázás hozza közelebb őket egymáshoz, mivel úgy érzik, veszélyben lehetnek egy törzsi tanácson, ezért Ferivel közösen felmelegítik régi-új szövetségüket.

Barbi tegnap odajött hozzám, azt mondta, azt csinálja, amit mondunk majd

– kezdte Feri, miközben Klaudia és Benedek egymás mellett kuporogva dugták össze a fejüket, hogy milyen stratégiát válasszanak a törzsi tanácson. A triumvirátus úgy érzi, a legjobb az lenne, ha Íliásznak inthetnének búcsút, ezért Klaudia a Benedekkel való mosolyszünetet is hajlandó félretenni.

„Most meg tudjuk mutatni újra, hogy mennyire bízunk egymásban. Tudtuk, hogy Barbi oda megy, ahova szeretnénk. Nagyon bízom a saját szövetségeseimben, és remélem, mindenki tartja magát, le tudjuk győzni Íliászt, és akkor jöhet a TOP5” – mondta Klaudia, aki úgy látszik, mindent megtesz, hogy viszonyuk a régi lehessen Benedekkel. Hogy ez mennyire sikerül neki, kiderül a mai Survivor-adásból, 18:55-től az RTL Klubon.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top