Sztárok

Balhéznak a Feleségek luxuskivitelben szereplői

Az első adás csak a bemelegítő volt, az igaz Feleségek luxuskivitelben show csak most kezdőik. Ahol ennyi nőt összezárnak, borítékolható, hogy lesz egy kis adok-kapok, amiből ma bőven láthatunk.

Csak egy kis ízelítő abból, hogyan feszülnek egymásnak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Minden azzal kezdődött, hogy Köllő Babett felvetette Viviennek: beszéljék meg, mi a probléma. De nem ment ez olyan simán és egyszerűen, ahogy kellett volna. 

Hogy ki beszél ki kicsodát, meg hogy az egész történet hogyan kezdődött, azt majd az adásból megtudjuk. Mindenesetre Csősz Boglárka megjegyzései nem segítettek. Az is igaz, hogy amíg Vivien a kocsiban beszélgetett Bogival, egészen higgadtnak tűnt. Még egy kis Vajna Timi-s poénkodás is belefért a sztoriba.

Aztán elszabadultak a dolgok. Olyannyira, hogy Farkas Rita a lazító botoxparti ellenére sem bírta türelmesen és szó nélkül hallgatni Vivien kiabálását. Pedig ha valaki, hát Rita eddig a nyugalom szobra volt. Az előzetesek alapján egyedül talán Smaltig Dalma maradt ki a csetepatéból, de a VIASAT3 ma esti adásból kiderül, hogy valóban így volt-e.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top