Sztárok

A Hajdú Péter cégét vezető nő sosem találkozott a tévéssel

Az ötszázmilliós Hajdú-céget állítólag átvevő kárpátaljai nő biztosan nem az, akinek a producer beállítja.

Hajdú Péter bonyolult tranzakciókon keresztül szabadult meg műsorgyártó cégétől, melyet egy ukrán állampolgár által vezetett, frissen bejegyzett angol társaság vásárolt fel. Most előkerült a kárpátaljai magyar asszony, akinek a neve a hivatalos dokumentumok alján szerepel.

A nő beregszászi háza előtt még az út sincs leaszfaltozva, kóbor kutyák grasszálnak, a kapun belül pedig pottyantós vécé fogadta a Bors újságíróit. Pedig állítólag ennél az asszonynál van Hajdú cégének ötszáz milliós vagyona.

Fótó: Hajdú Péter Facebook oldala

Fótó: Hajdú Péter Facebook-oldala

„Hogy nekem angol cégem lenne? Meg mit is mondott, hogy ötmillió forintos törzstőkeemelést hajtottam végre Hajdú cégében? Ne haragudjon a világ, de azt sem tudom, hogy mi az” – mondta Valentyna Leinart a lapnak.

A nő állítja, nem ismeri Hajdú Pétert, sohasem találkoztak, és közös cégük sem volt. Valentyna egyébként idénymunkából tartja fenn magát, Magyarországon hatszáz forintos órabérért szed uborkát.

„Ötszázmilliós tőke? Fel sem tudom fogni, mibe kevertek engem. Én soha, senkitől egy fillért nem kaptam. Hajdú Péterrel sosem találkoztam, ő mégis visszaélt az adataimmal. Ráadásul a nevem, a születési adataim, az édesanyám neve egyezik a céges papírokon, de kamucím van odaírva” – mondja kétségbeesve a nő, akinek az aláírása is rákerült a hivatalos, ügyvéd által ellenjegyzett okiratokra.

A Bors jogi szakértője szerint az esettel kapcsolatban a közokirat-hamisítás, csődbűncselekmény és az adócsalás bűntette merülhet fel, ha a rendőrség vizsgálódni kezd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top