Sztárok

X-Faktor: ők a mentorházas versenyzők

Vasárnap este pattanásig feszült a hangulat az X-Faktor mentorai között, amikor eldöntötték, kiket visznek magukkal a Mentorházba.

Vasárnap estére eldőlt, kik lettek az X-Faktor mentorházas versenyzői. Radics Gigi már szombat este kiválasztotta azt a 6 énekest, akiknek bizalmat szavazott, így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja kiválasztani, hogy ki az a 3 énekes, akit magával visz az élő show-ba.

Gáspár Lacinak a zenekarok közül kellett kiválasztania, kiket szeretne a mentorházba vinni. A mentort érzékenyen érintette, hogy ByeAlex, aki tavaly a zenekarokat kapta, idén kritizálja a döntéseit, és emiatt bőven akadtak feszült pillanatok, kiborulások és könnyek a műsorban. Laci végül meghozta a nehéz döntést, így a Catchy Workshop, a Florian Kvintet, a London Kids, az M&M, a Radio Mobster és Ricco és Claudia tarthatnak vele a mentorházba.

ByeAlexnek sem volt könnyű dolga, ugyanis rengeteg lány jutott tovább a Tábor első fordulójából a székes feladatra. A mentor ezért a válogató elején sorra küldte haza azokat, akik nem hozták az elvárt szintet, így sokáig üresen álltak a székek. Természetesen végül Alex mentorházas helyei is megteltek, így Erdős Viola, Izsó Bogi, Lengyel Anna, Serena Rigacci, Oláh Szandra és Tóth Bettina menetelhetnek tovább.

A székes feladat utolsó fordulójában a 25 év felettiek léptek színre, és Puskás Peti úgy döntött, az ő kategóriájánál inkább a vidámság domináljon, így nála igen színes lett a mezőny. Végül Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter, Rékasi Dezső, Snezaja Pecija és Vardanov David jutottak tovább a Mentorházba.

A Mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20:00 órától és október 8-án vasárnap 18:45-től láthatják a nézők az RTL Klubon, ahol teljesen megújulnak a Mentorház szabályai: mind a 4 mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élő show-ba.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top