Sztárok

Sztárban sztár: összeugrott Liptai Claudia és Majka

Ekanem Bálint Emota produkciója után egymásnak feszült Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár vasárnap esti adásában.

A Sztárban sztár 4. élő adásában Ekanem Bálint Emota remekül személyesítette meg Ray Charles-t. Amikor a produkciója után kiállt a zsűri elé, értékelés helyett azonban egy heves vitába csöppent.  

Liptai Claudia ugyanis mindenki előtt felháborodottan vonta kérdőre Majkát, hogy merte előző héten azt mondani Ekanem Bálintnak, hogy nem tud énekelni, s inkább színésznek menjen, hiszen a mostani előadásában tökéletesen bebizonyította, milyen nagyszerű hangja van, és milyen remekül énekel.

Majka hebegve próbálta menteni a menthetőt, mondván nem általánosságban beszélt akkor Ekanem Bálint énektudásáról, hanem csupán a múlt heti produkciója kapcsán jegyezte meg róla, hogy jobb színész volt az előadásában, mint énekes. Ez azonban nem győzte meg Liptai Claudiát, mint mondta, nézze csak vissza Majka a felvételt, hogy mennyire a földbe döngölte akkor Ekanem Bálintot.

Ekanem Bálint mindenesetre máris a zsűri e heti favoritja: összesen 40 pontot kapott az ítészektől a Ray Charles-produkciójára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top