Sztárok

Szörnyű tragédia után kezdett szólókarrierbe az X-Faktor énekese

Tragikus körülmények között vesztette el zenekarának gitárosát az X-Faktor énekesnője, Erdős Viola.

Erdős Viola őszintén mesélt a gyászról és a dunaújvárosi bandájának feloszlásáról. „Korábban a Nil&Viola Pop Duóban énekeltem zenésztár­saimmal, ám idén váratlanul elhunyt a basszusgitárosunk alig 30 évesen, cukorbetegségben. Ezt követően azonnal feloszlott a zenekar, és már egyikünk sem tudja elképzelni a folytatást nélküle. Nagyon közel álltunk egymáshoz, nemcsak zenésztársak, de barátok is voltunk, így iszonyatosan megviselt mindannyiun­kat” – mesélte a Blikknek az extrém külsejű 19 éves lány.

A barátai biztatták, hogy jelentkezzen az X-Faktorba. „Többnyire alternatív helyeken léptem fel eddig, így nem tudtam elképzelni magam az X-Faktorban. Miután otthagytam a sulit, és a barátaim is látták, hogy nem igazán tudok megélni a vendéglátásból, minden ismerősöm arra buzdított, hogy jelentkezzek. Megláttam a hirdetést, és most itt vagyok” – mondta Erdős Viola.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top