Sztárok

Tücsi gyönyörű a menyasszonyi ruhában

Nagyon mutatós, elegáns és egyben modern Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei menyasszonyi ruhája. A ruha szépen megtervezett háta pedig önmagában olyan, mint egy ékszer.

Nehéz előnytelen képet készíteni Tücsiről, noha néha megesik. Most azonban minden részlet a helyén van, ami nem is meglepő. A műsorvezető profi modell, és az esküvői ruhában igazi modern hercegnőnek néz ki.

#photoshoot #weddingdress #dream #perfect #eskuvoclassic #magazine #comingsoon #mylife #tucsok#life @b_e_a_a_a @leyamarini_couture

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Tücsit nemrégiben jegyezte el a szerelme, Sofron István, és a pár hamarosan az Egyesült Államokba költözik, mivel a hokis oda szerződött. A Sláger TV műsorvezetője már a gardróbját is kiárusította, mivel mindent nem tud magával vinni a tengerentúlra, ahol állítólag hosszútávra terveznek. Korábban Tücsi beszélt arról, hogy családalapításon gondolkodnak.

De mindenek előtt szeretnének egybekelni, az esküvő részleteiről viszont nem sokat árultak el. Az Esküvő Classic magazin fotózásán készült képeket elnézve nincs kétségünk, hogy Tücsi csodaszép menyasszony lesz. 

#werk #photoshoot #wedding #bride #lovely #hair #eskuvoclassic #myday #tucsok #life @b_e_a_a_a @fodorszalon

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top