Sztárok

Rékasi Károly szerette volna, ha bocsánatot kérnek tőle

Rékasi Károly beszélt a motorbalesetet okozó férfiról.

Több mint 2 év után döntött a bíróság Rékasi Károly ügyében. Kimondták, hogy a színész vétlen volt a súlyos motorbalesetben. A hatóságok egy 67 éves férfit gyanúsítottak azzal, hogy gondatlanságból okozott maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást. Állítólag a férfi korábban beismerte a bűnösségét, de később visszavonta vallomását.

„Az elmúlt két évben 9 műtétem volt, így a Barátok köztben sem tudtam forgatni. Ez volt a legnehezebb! Amikor azt érzed, hogy te függsz az életedtől! Semmit nem tudsz tervezni, csak alkalmazkodni, mert valaki kárt okozott neked! Nincs bennem harag. Az ember nem érdekel, ha ő 26 hónap alatt nem keresett meg, hogy annyit mondjon, hogy bocs, innentől kezdve nem vagyok rá kíváncsi. Emberek vagyunk, bárki hibázhat, de ha ezért nem tud valaki elnézést kérni, az vacak. Semmilyen érzésem nincs azzal az emberrel szemben” – mondta az RTL Klub Reggeli adásában Rékasi Károly.

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top