Sztárok

Bereczki Zoltán: működik az összhang Zorkával

Kár lenne azt gondolni, hogy Bereczki Zoltán életében minden rózsaszín. Sőt, a színész éppen azért szállt ki a Sztárban sztár zsűriből, mert máshol volt rá szükség.

A BEST magazinnak mesélt Bereczki Zoltán arról, hogyan változott meg az élete az elmúlt időszakban. A munkájában kizárólag a zenei és színházi projektekre koncentrál, és rengeteg időt tölt iróasztal mögött, amióta producerként is dolgozik. 

Amikor a lepkegyűjtő című darabot próbáltuk, adódott egy olyan helyzet, amikor nem volt választásunk: vagy a saját kezünkbe vesszük a dolgokat, vagy a kútba dobjuk a sok befektetett munkát. Akkor indultunk el egy új úton. Nem mondom, hogy az első produkció megszületéséig nem volt sírás…

– kezdte Bereczki, aki ezért is hagyta ott a Sztárban sztárt, mert már nem fért bele az idejébe. Pláne, hogy a munka mellett most különösen fontosnak érzi, hogy Zorka mellett legyen. 

Nagyon ragaszkodóvá vált most, hogy kistestvére született. Ez igen érzékeny időszak neki, most vigyáznom kell a lányomra.

fotó: Facebook/Bereczki Zoltán

Ahogy a magazinnak mondja a színész, Zorka életében ez stresszes helyzet, és ő mindig ott akar lenni a lánya mellett, ha a 10 éves gyerek szeretne egy kicsit elvonulni. 

Egy gyereknek az a legideálisabb, ha az apukája csak egy szobával van odébb, de nálunk szerencsére úgy is működik az összhang Zorkával, hogy én egy másik kerületben vagyok. 

Bereczki annak kapcsán, hogy a lánya hogyan éli meg a változásokat, elmesélte, ő milyen pofonokat kapott az élettől, és hogyan kezeli a kihívásokat. Például azt, hogy egy új lakótársat kapott, pedig ezzel még várni akart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top