Sztárok

Rékasi Károly ügyében most döntött a bíróság

Már 26 hónapja, hogy Rékasi Károly motorosbalesetet szenvedett, azóta megjárta a poklot. Az ügyben most bírósági ítélet született, amelynek komoly anyagi következményei lesznek.

Több mint két éve volt Rékasi Károly ominózus balesete, és azóta sokszor felröppent a hír: biztosan ő volt a hibás a történetben. A rendőrségi nyomozás lezárása után most a bíróság ítéletet hozott, és a színészt ártatlannak találták. 

A hatóságok egy 67 éves férfit gyanúsítottak azzal, hogy gondatlanságból okozott maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást eredményező közúti balesetet. A férfi korábban beismerte a bűnösségét, de később visszavonta vallomását – írja a Blikk

 

Rékasi Károly megkezdheti a kártérítési pert

Rékasi Károly, aki most hétfőn ünnepelte 55. születésnapját, végül ártatlannak találta a bíróság, ami hatalmas megkönnyebbülést jelent a színész számára. A baleset óriási hatással volt az életére, így nagyon örül annak, hogy kiderült az igazság. Mivel lezárult a nyomozás, a színész megkezdheti a kártérítési perét, ami akár éveket is jelenthet, és mind vagyoni, mind nem vagyoni jellegű lehet. Rékasi akár a lábadozása idején elmaradt bérét is kérheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top