Sztárok

Sürgős műtétre volt szüksége Kulcsár Edina dédmamájának

Sürgős beavatkozásra volt szükség Kulcsár Edina dédnagymamájának. Epekővel műtötték, de a körülményekhez képest már jól van.

Kulcsár Edinának az édesanyja és a dédnagymamája jelenti a világot. Szinte minden rendezvényen közösen jelennek meg, sokat köszönhet nekik, ezt próbálja visszaadni nekik, amíg lehet. Most viszont jól ráijesztett a mama Edinára és anyukájára, sürgősen kórházba kellett szállítani, azóta pedig meg is műtötték. 

Mint kiderült, a szépségkirálynő dédmamájának epeköve volt, de már túl van a nehezén. ,,Nincs nála erősebb nő! Senki ne aggódjon… Azt az utóbbi X órában, már megtettük mi Anyukámmal! A Mamámnak epeköve volt, amit meg kellett műteni, de már kihozták a műtőből. Magánál van és látszólag nagyon jól viselte ezt az egész hajcihőt, de nem is vártunk tőle mást! Remélem nagyon hamar felgyógyul, mert nélküle nem élet az élet!” – írta a fotóhoz Edina, akinek a párja, Csuti nagypapája a közös nyaralásuk idején vesztette életét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top