Sztárok

Hódi Pamela visszaköltözött az anyukájához

Nemrég derült ki, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela szakítottak. A modell már el is költözött a gyermeke apjától.

Berki Krisztián maradt a Budapesti lakásban, Hódi Pamela és Nati pedig elköltöztek Pamela édesanyjához. „Néhány napja Natival együtt már vissza is költözött anyukájához. Nincs saját lakása, úgyhogy más választása nagyon nem maradt” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

Hódi Pamela szinte már rutinos költözőnek számít, 2014-ben ugyanezen esett át. Egy évvel gyermekük születése után kapcsolatuk válságba jutott, nem tudtak egy fedél alatt maradni. Eleinte Berki Krisztián volt az, aki egy közeli szállodában húzta meg magát, később viszont Pamelának kellett mennie: a szülői ház felé vette az irányt. 2015-ben kibékültek, így már az Édes Élet nézői is láthatták, ahogy Krisztián vidékre utazik szerelméhez. Pamela korábban a Frizbiben mondta el, szeretne egy ingatlant arra az esetre, ha megint hoppon maradna. De a jelek szerint ez a terv nem valósult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top