Sztárok

Máris egy másik nővel pózol Berki Krisztián

Hódi Pamela hivatalos közleményben jelentette be, hogy véget ért Berki Krisztiánnal való kapcsolata. A showman nem várt sokáig, máris más nővel kapták lencsevégre.

Az egyik legismertebb celebpáros, Hódi Pamela és Berki Krisztián már többször is pihentették a kapcsolatukat – legutóbb például lemondták a nyárra tervezett esküvőjüket –, most azonban úgy tűnik, komoly a szakítás. Pamela a közösségi oldalán közölte a követőivel, hogy végleg szakítottak gyermeke apjával. Berki pedig nem tétlenkedett sokáig, máris egy másik nővel pózol a Facebookon. 

A nő pedig nem más, mint egy Arnold Classic-versenyző, Petruska Szonja, akivel egy fitnesszel kapcsolatos rendezvényen találkozott Berki Krisztián. Nos, kíváncsiak vagyunk, hogy vajon Hódi Pamelát vagy Berkit találja el előbb Ámor nyila. Ahogy az egykori focikapus mondta, nála sorban állnak a jelentkezők, így ebben biztosan nem lesz hiánya. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top