Sztárok

Konyhafőnök Junior: Lefokozták Sárközi Ákost

Bár a Konyhafőnök Junior zsűrijének tagja, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a mai adásban egy egészen más szerepben láthatják őt a nézők.

Ezúttal nem Sárközi Ákos mutatja majd be lenyűgöző ételkölteményeit, hanem ő maga áll be segédkezni a legkisebbeknek. Egész pontosan Zsebséffé válik a Konyhafőnök Junior zsűritagja, amely szerepnek örömmel tesz eleget.

„Nem ez az első alkalom, hogy a konyhapultban segédkezem egy versenyzőnek. Örömmel teszem, pláne, ha ezzel valóban segítségére lehetek egy tehetséges kis kuktának” – árulta el Sárközi Ákos, akinek munkájával kifejezetten elégedett volt Bence.

„Nagyon jó kukta volt a séf, elképesztően sokat segített, és ennek nagyon örülök” – lelkendezett a hobbiszakács, akire rá is fér a segítség, hiszen a junioroknak ma egy croquembouche-tornyot kell elkészíteniük. Hogy ez kinek hogyan sikerül, kiderül ma 20:30-tól az RTLII-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top