Sztárok

Janicsák Veca szőke cicababaként domborított

Ha a teste is megmozdult volna, akkor ez tíz pont lenne, de Janicsák Veca csak dekoltázstól felfelé hozta a cicababa-figurát.

Alapvetően egy sportos csajnak mondja magát Janicsák Veca, aki sokkal komfortosabban érzi magát tornacipőben és nadrágban, mint miniben és magassarkúban. Mégis, A Nagy Duett során is rengetegen dicsérték, amikor apró ruhában állt színpadra.

Janicsák Veca civilben, a Sztárban sztár adás előtt

Most a Sztárban sztár legutóbbi adásában mutatta meg hosszú combjait, és ezúttal loknis szőke hajú Christina Aguileraként rázta magát, amit a férfi zsűritagok csak dicsérni tudtak. Bár az énekesnő inkább Liptai Claudiával értett egyet: ez a stílus nem az ő világa, és inkább fabábuként mozog, mint dögös cicababaként. De hát erre előre felkészített az énekesnő minden nézőt.

Az embernek van egy járása, a Hülye Járások Minisztériumában én egészen biztosan benne lennék mint főmunkatárs. Mindenki a saját járása szerint jár, aszerint csinálja, és ez igaz ezekre a dolgokra is, és Chsritina Aguilera teljesen másképpen jár, mint én. Színészek nyilván hetekig, hónapokig készülnek egy-egy szerepre, nekünk egy hetünk van, hogy valaki mozgását átvegyük.

A nézőket hasonlóan megosztotta. Egyikük dicsérte a hangját, és hogy nagyon aguilerás volt ebben a dalban, mások szerint pedig a saját hangján énekelte, nem utánozta le az eredeti előadót, plusz a mozgása nulla. Ebben mi most nem is teszünk igazságot, viszont amiben nem volt vita: Janicsák Veca dögös szőke lenne. 

„Egyrészt az ember ne mondjon már magáról véleményt, másrészt annyira benne voltam a produkcióban, hogy én ezt nem tudom. Ha visszanézném, találnék benne hibát” – mondta a fellépés után az énekesnő, akiben jó néhányan egy kis Marilyn Monroe-t láttak.

Nézd vissza, és döntsd el, mennyire volt fabábu, és hogy vajon Janicsák Vecának ez az előadása is olyan emlékezetes lesz-e, mint mondjuk a nagy duettes villantása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top