Sztárok

Vasvári Vivien a luxuséletéről: „A párom pénze nélkül is ugyanitt tartanék”

Pontosan tudja, mire vállalkozott, amikor igent mondott a VIASAT3-on induló Feleségek luxuskivitelben című műsorra. Vasvári Viviennek nincsenek illúziói azzal kapcsolatban, milyen megjegyzéseket kap majd.

Ahogy a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, Köllő Babett fogalmazott: Vasvári Vivien igazi Sunshine Barbie-nak tűnik. 

Babett szerint..."Sunshine Barbie" 😜💕 @kollobabett 👭💕

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

„Viviben a legszenzációsabb az, ami egy csapás is egyben, hogy nála szebb nőt nehéz elképzelni, élő Barbie baba. Azt szeretem benne, hogy ő is vidéki lány, mint én, de hogy ő úgy is tud vitatkozni, hogy kitör a Sunshine Barbie-ból a Paraszt Barbie. Ilyenkor gyakorlatilag döbbenten állunk, hogy most tényleg azt mondta, amit? Szórakoztató, de ezt is meg kell szokni. Ő is az a típusú csaj, aki mindenét odaadná, és ezt senki nem gondolná róla, ahogy azt sem, hogy szorgalmas és kitartó.”

A Feleségek luxuskivitelben szereplői: Vasvári Vivien, Farkas Rita, Csősz Bogi, Smaltig Dalma és Köllő Babett

Pedig Vasvári Viviennek mozgalmasak a mindennapjai, ami szerinte a műsorból nem biztos, hogy kiderül. A modellmunkák mellett lakberendezőként dolgozik, irányítja a gyerekruhaüzletét, és fogtechnikusi végzettsége is van, amivel csak azért nem foglalkozik egyelőre, mert nem fér bele az idejébe. 

Nekem soha semmit nem toltak a fenekem alá… Annak idején a sportolói fizetésem nagy részét apukám lekötötte, a többit meg nekem kellett megtanulnom beosztani. Bármit is gondoltak rólam akkor vagy most a többiek. Nem a párom adott nekem 10 milliót, hogy menj, és csinálj vele valamit… ugyanitt tartanék az ő pénze nélkül is.

Egy kis luxus a legkisebbeknek

Vasvári Vivien büszke a Baballinóra. Ahogy mondja, a márkanév már jelzi, hogy gyerekek számára készültek a termékeik.  

„A célunk, hogy egy közismert brand legyünk. A márka teljes egészében képviseli a stílusom, eleganciát sugároz, és ugyanakkor minden bababarát anyagokból készül. Minden ember számára fontos az önmegvalósítás és az álmok valóra váltása. Az én legcsodálatosabb álmom valóra vált, mert született egy kislányom, aki mindennap mosolyt csal az arcomra, és szerettem volna őt megajándékozni azzal, hogy szép ruhái legyenek, amiket szívesen felvesz a többi gyerekkel együtt. A kislányom imádja hordani a darabokat, hiszen bennük hercegnőnek érzi magát, és teljesen odavan a ruhákért! Reméljük, hogy termékeink hamarosan közkedveltté válnak.”

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban való szereplést azért vállalta el, hogy kipróbálja magát, és nem utolsósorban a társaság miatt.

Igazából egy fantasztikus baráti körben vagyunk végig, és ez nagyon tetszik, remélem, lesz folytatás. Persze, lehet, hogy a műsor kapcsán negatív karakter leszek, de én a való életben is az a típus vagyok, hogy ami a szívemen, az a számon.  Ha valaki rosszul fogadja a kritikát tőlem, akkor vannak vitáink, de igyekszem meghallgatni a másikat. Talán nem mindig tetszik neki, amit mondok, de hátha elgondolkodik rajta.

Vivien tisztában volt azzal, hogy nem mindenki fogja szeretni, ezért is hezitált eleinte, hogy igent mondjon-e a felkérésre.

Párja, Fecsó viszont az első perctől támogatta a döntését, és szerepel is a sorozatban, bár le kellett küzdenie a lámpalázát. Ahogy a modell fogalmazott, ez egy jó tréning volt a párjának, aki most már sokkal magabiztosabban beszél idegen emberek előtt, magabiztosabban tart előadásokat is. Vivien lánya viszont csöppet sem volt zavarban, bár eleinte meglepte a sok ember, élvezte a forgatást. 

Vasvári Vivien kislánya a Baballino egyik kis modellje

A modell szülei inkább féltették lányukat, mint Vivien saját magát. Apukája talán azért is, mert  a Farm című műsorban szerepelő Dani, Vivi testvére annak idején rengeteg negatív kritikát kapott.

Ezek a közösségi oldalak hidegen hagynak. Az ott kritizáló emberek nem élnek velem, nem látják, hogy mennyit dolgozom, mennyi munkám van, a gyerekemet hogyan nevelem. Ők látnak majd egy műsort, és ez alapján fognak megítélni, de én ezt vállaltam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top