nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Több száz milliót buktak Schobert Norbiék

Szörnyű hónapokon van túl Schobert Norbi és családja. A fitneszgurunak újra kellett építenie Update-birodalmát.
NLCafé
f Ajánlom

Schobert Norbi végre elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. A 46 éves fitneszguru a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt arról, hogyan építették újra többször feleségével, Rubint Rékával az Update-birodalmat írja a Blikk.

Először tíz éve nullázták le magukat – egy nagyker vitte el a pénzüket, még az autón és a motorcsónakon is túl kellett adni, hogy be tudják fizetni a villanyszámlát. Az elmúlt két évben még nagyobb volt a gond, hiszen a Buda-Cash csődje is nagyon nehéz helyzetbe hozta őket. Mint Schobert Norbi elárulta, részletekben 140 millió körüli összeget csengetett ki a NAV-nak két év alatt.

Majd jött a hosszú távra tervezett üzleti kapcsolat Andre Agassival, ami jól indult, ám bukás lett.

André nem az Update-ben nem hitt a továbbiakban, hanem elijesztette a brókerbotrány. Elbuktuk azt, ami bejött, és még alámentünk körülbelül 270 millióval. Ezt bukta a cégem, én meg magánemberként azt a havi hatmilliót, amit fizetnem kellett két éven keresztül

vallotta be Norbi.

Megosztás Facebookon