Sztárok

Novák Péter: Majdnem a műtőasztalon maradtam

Jó ügy mellé állt Novák Péter, aki elmesélte, hogy azért is hiteles, mert saját tapasztalból tudja, milyen, ha nem időben fordul valaki orvoshoz.

Novák Péter kétgyerekes apaként, 46 évesen végi kellett gondolnia, hogyan változtasson az életén és a megszokásain. Erre egy halálközeli élmény vette rá.

Közel egy évvel ezelőtt, itt a Tétényi úti kórházban majdnem ott maradtam a műtőasztalon, mert egészen egyszerűen nem figyeltem azokra a jelekre, amelyeket a szervezetem adott

– mesélte Novák Péter az RTL Klub Híradóban. Hozzátéve, hogy éppen ezért is tudja hitelesen képviselni a számára fontos ügyet. 

Novák Péter majdnem a műtőasztalon maradt, ez térítette észhez

A Médiaunió idei kampánya a 4-ből 3 kijózanító címet viseli. Ugyanis a vezető halálesetek háromnegyede korai stádiumban felismerhető, így nagyrészt, azok gyógyíthatóak lennének. Novák ezért a szűrővizsgálatok fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

Ebben az betegségben, ami engem érintett, olyan összeadódó apró elemek okoztak egy káoszt a szervezetemben, amire külön-külön lehetett volna figyelni. Ha mindennel időben fordulok orvoshoz, hogy mi van a gyomrommal, mi van a tüdőmmel, mi van a levegőkapacitásommal és még sorolhatnám, akkor a végén nem a szívem kezd el rendetlenkedni.

Egy egészséges társadalom egészséges döntéseket is tud hozni, ahogy ő fogalmazott. Kiemelve, hogy még ma is szemérmesen és félve közelítünk az elmúlás témájához, ami nagyon veszélyes lehet.

A Novák Péter anyagot itt tudott visszanézni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top