Sztárok

Sebestyén Balázs tojást vert szét rajongója fején

Mindent megtesz a hallgatók szórakoztatásáért Sebestyén Balázs. Még akkor is, ha ehhez szét kell vernie néhány tojást egy nő fején.

Balázsék reggeli showja épp országjáró körúton van, a kitelepült stúdió minden állomáson sok rajongót vonz. Tegnap Székesfehérváron maga Balázs ült le egy olyan játékot játszani egy hallgatóval, amiben csak vesztesek vannak.

A játék lényege, hogy a két résztvevő vakon választ egy tojást, és azt szétcsapja a másik fején. A tucatnyi tojás közül egy keményre van főzve, a többi pedig nyers. Az „nyer”, aki a keménytojást üti szét ellenfele kobakján. Valószínűleg azért ő a győztes, mert így abbahagyhatja a játékot, bár mi nem értjük egész pontosan.

Sebestyén Balázs videója szerint mindenesetre remek volt a hangulat a hűvös fehérvári reggelen. Bali és ellenfele egy-egy kukászsákkal letakarva ültek egymással szemben úgy, hogy csak a fejük látszott ki, és kíméletlenül vágták egymáshoz a tojásokat.

„Azt hitted, hogy van bennem jóindulat? Nem ismersz igazán!” – nevetett az első bevitt csapás után Balázs. A mosoly még három körrel később sem fagyott le az arcáról, sőt végül, a közönség legnagyobb derültségére, ő került ki győztesen a tojáscsatából.

„Tart még a hajam, János?” – kérdezte búcsúzóul Balázs. Sajnos a videóból az már nem derül ki, a műsorvezető le is zuhanyzott-e élő adásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top