Sztárok

Kevesen búcsúztatták Lorán Lenkét

Alig néhány tisztelője és kollégája ment el Lorán Lenke búcsúztatására a Bazilikába. A szertartást követő temetés még szűkebb körben zajlott.

Augusztus 27-én, kilencvenéves korában hunyt el Lorán Lenke, hazánk egyik legnagyobb komikája. A színésznő egészsége egy ideje már nem engedte hogy színpadra álljon, februárban meg is műtötték. Életének utolsó időszakát egy fővárosi szeretetotthonban töltötte.

A tegnapi búcsúztatáson a Bors szerint nagyon kevesen vettek részt. Pedig Straub Dezső szerint „ő volt az, akiért csak rajongani lehetett. Másokat vagy szerettek, vagy elfogadtak épp, de őt tényleg mindenki imádta”.

Lorán Lenkét Csonka Anrás megható szavai búcsúztatták. A színész nagyon közel állt a dívához, nehéz szívvel köszönt el kollégájától, mentorától és fogadott nagymamájától.

Végakaratának megfelelően a nyilvános szertartást követően szűk családi körben helyezték örök nyugalomra az elhunyt színésznőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top