Sztárok

Ezért napolták el Lagzi Lajcsi tárgyalását

Valaki hibázott Lagzi Lajcsi ügyében, ezért döntött a bíróság az elnapolás mellett.

Tegnap derült ki: Lagzi Lajcsi tárgyalása csak két hónap múlva folytatódik. A zenész ötvenmilliós áramlopási perének még legelső tárgyalási napját sem tudták megtartani Lajcsi szintén vádlott feleségének betegsége miatt. A bíróság ezt követően nyári szünetre ment, majd azt közölte, a szeptember végére kitűzött időpontot el kell halasztani.

„Rengeteg iratot foglaltak le annak idején a hatóságok, ezek többek között a társasházak papírjai, amelyeket valamiért nem csatoltak a vádemelési javaslathoz” – magyarázta a Blikknek a zenész ügyvédje. Az ügyészség augusztus elején küldte el a hiányzó dokumentumokat.

„Két teherautónyi iratról, 50 ezer oldalról van szó, tudnunk kell, hogy mivel vádolnak, ezért fogadtuk el a halasztást. Nem érint jól ez a fejlemény, egyáltalán nem megnyugtató, hogy két hónapot csúszik az ügy. Tisztázni szeretném magam mielőbb. Olyan bejelentéseket kívánunk tenni a bíróság és a közvélemény előtt, amelyek nem tűrnek már további halasztást” – mondta a lapnak Lagzi Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top