Sztárok

Veszélyes amazon: kempózni jár Janicsák Veca

Nem mindennapi hobbijáról számolt be Janicsák Veca: a gyönyörű énekesnő több mint négy éve jár kempózni, csodás alakját is ennek köszönheti.

Janicsák Veca állítja, akik ismerik, nem lepődtek meg választásán. „A barátaim vagy a családom számára nem volt meglepő, hogy a harcművészet mellett tettem le a voksomat, mert amazon, anyatigris típusnak ismernek – mondja az énekesnő. – Számomra a mozgás nem a diétával vagy a fogyással összeköthető dolog, hanem az önfegyelemmel, a képességeink fejlesztésével és persze a boldogság és egyensúly egy fajtájának megismeréséről szól.”

Az egyensúlyra biztos nem panaszkodhat, a nyár végén ugyanis hozzáment gyermeke édesapjához Janicsák Veca, és a pár boldogabbnak tűnik, mint valaha. Az ide vezető út nem volt zökkenőmentes, de a küzdősportból ehhez is erőt tudott meríteni a fiatal anyuka.

„A Zen Bu Kan Kempo a testet és a lelket is megedzi. A másfél-kétórás edzések a különböző formagyakorlatoktól az alapvető fizikai terhelhetőség kihúzásáig és védelmi technikák elsajátításáig mindenre kiterjednek. Ráadásul tiszteletre és fegyelemre tanít” – árulta el a Blikknek Veca, aki hetente kétszer is eljár edzeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top