Sztárok

Sarka Kata edzésvideója kiverte a biztosítékot

Sarka Kata nem rest megmutatni, amije van. A közösségi oldalára feltöltött fotó alapján ma kezdett bele a diétába, és a testét is edzi mellette – nem is akármilyen ruhában.

Sarka Kata szereti mutogatni tökéletes testét: láthattuk már sejtelmes csipkében, szexi fürdőruhában, de felöltözve is remekül néz ki. Most azonban, úgy látszik, nem elégedett a külsejével, hiszen diétába kezdett, erről pedig egy videót is megosztott a közösségi oldalán, amit később eltávolított,pedig a kamerás körbe vette a látványos edző szettjében. 

Legalább a dresszt meg tudod még nézni, mert a képeket nem törölte:

Kata a #start #today #ondiet hashtagekkel dolgozott, ráadásul egy sokat mutató ruhában pózolt, amilyenben, valljuk be, nem sok ember jár edzeni. Persze, ezért támadták is rendesen. „Ezt kár volt felrakni ! Miért csinálsz magadból bohócot?” – írta Kata egyik követője, de azért akadtak csodálkozó hozzászólások is. „Hát ha együtt edzettünk volna, tuti nyakamba ejtem a súlyt” – írta az üzletasszony egyik férfi rajongója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top