Sztárok

Haladékot kapott Lagzi Lajcsi, egyelőre nem tárgyalják ügyét

Nincs oka aggódni Lagzi Lajcsinak, áramlopási ügyét ugyanis még mindig nem kezdték el tárgyalni, és idén már nem is nagyon fogják.

A nyár első napjaiban kezdődött volna Lagzi Lajcsi büntetőpere, melyben a bíróság arra keresi a választ, vajon tényleg évtizedekig dézsmálta-e a közműszolgáltatókat a zenész. A tét nem kicsi: ha bűnösnek találják a több mint ötvenmilliós kár okozásában, akár tizenkét évre is rács mögé kerülhet.

Júliusban rögtön az első tárgyalást elnapolták Lagzi Lajcsi feleségének betegsége miatt, és a nyári ítélkezési szünet utánra tűztek csak ki új időpontot. A szeptember végi dátum közeledtével azonban közleményt adott ki a bíróság, melyben tudatja, idén gyakorlatilag már nem is tárgyalják az ügyet. A törvényszék „figyelemmel a tisztességes eljáráshoz való jogra, valamint a védők tárgyalásra való felkészüléséhez szükséges időre” hozta meg döntését, írja a Bors. A következő tárgyalási napot december 6-ra tűzték ki.

Lajcsi az első tárgyaláskor még úgy fogalmazott, „nem áll szándékukban húzni az ügyet”, szeretné, ha ártatlanságára mielőbb fény derülne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top