Sztárok

Galambos Lajcsi: „Új korszak kezdődik az életemben”

Galambos Lajos egy időre háttérbe szorítja a zenélést, és új szakmába kóstol bele. Azt mondja, az a Lajcsi, akit régen ismertünk, már nincs többé.

Galambos Lajost azzal vádolják, hogy 50 millió forint értékben lopta az áramot, és ezért négy hónapot előzetesben töltött, majd bizonyíték hiányában kiengedték. Azóta már több tárgyaláson is túl van, sőt akadnak olyan jelentések is, melyek szerint Lajcsit elmegyógyintézetbe akarták zárni. Amióta újra a családjával lehet, sok dolgot átértékelt az életében: ilyen volt az a délután is, amikor a gyerekeivel asztalt csiszolt. Azt mondja, ez adta az ötletet ahhoz, hogy új szakmába vágjon bele. 

„Eljött az idő, amikor döntenem kellett, mit akarok csinálni. Én erre rávágtam, hogy zenész. Oké, de egy szakmát is választanod kell – mondta ő. Az eredeti szakmája asztalos volt, és bár már 18 éve nincs köztünk, egyik barátja révén sikerült belekóstolnom ebbe a munkába” – mondta édesapjára emlékezve Galambos Lajos a Mokkában, valamint egy meglepő titkot is elárult. „Új korszak következik az életemben” – jelentette ki a Dáridó műsorvezetője, aki nemrég a végrendeletéről is beszélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top