nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Mága Zoltánon röhög a fél internet

Barbra Streisanddal közös képre „fotoshopolta” magát Mága Zoltán, de az éles szemű facebookozók azonnal kiszúrták a turpisságot. A hegedűművész nem teszi zsebre, amit kapott.
NLCafé
f Ajánlom

Mága Zoltán saját oldalára került fel az alábbi kép a hétvégén. Az eredeti posztban csak annyi volt a képaláírás: Mikor én még legény voltam, így a bejegyzés azt a látszatot keltette, hogy Mága az Oscar-díjas Barbra Streisanddal felszít a közös fotón.

Az avatott szem számára azonban látható, hogy a hegedűművész csak be van illesztve az énekesnő mellé, bár grafikus nem végzett rossz munkát. Egy amatőr fényképész szembesítette is Mágát a „hamisítás‘ tényével, sőt ki is rakta az eredeti képet a zenész oldalára. Ám a fotó gyorsan eltűnt, a kommentelőt pedig letiltotta Mága oldaláról az adminisztrátor, írja a Bors.

A hegedűművész magyarázta fentebb olvasható, ám az eredeti posztot nem lehetett meg nem történtté tenni, a divattervező Herczeg Zoltán pedig elő is állt a saját Streisand-fotójával, tessék felkészülni:

És ha ez nem lett volna elég, a megasztáros Torres Daniról is előkerült egy Mágáéhoz nagyon hasonló kép Barbra oldalán. Kicsi a világ.

Nem teljesen értjük, miért nyúlt a Photoshophoz Mága Zoltán, akinek a pápával is van közös képe. Ha önnek van megfejtése, ossza meg velünk a kommentek közt.

Megosztás Facebookon