Sztárok

Az első videó a várandós Katalin hercegnéről

Miután bejelentették, hogy Katalin hercegné a harmadik gyerekével várandós, minden nyilvános szereplést lemondott. Most videó készült róla.

Ahogy a korábbi két várandóssága alatt, Katalin hercegné ezúttal is hyperemesys gravidariumtól szenved, vagyis az átlagosnál hevesebb rosszullétek gyötrik. Éppen ezért most a terhesség korai szakaszában megfigyelés alatt tartják az orvosai, mivel Katalin hercegné kórházi kezelésre is szorult, amikor Charlotte hercegnőt várta. 

Ennek ellenére sokan reménykedtek, hogy majd elkíséri György herceget az első óvodai napján, de Katalin nem jelent meg. Helyette Vilmos herceg integetett és mosolygott, és minden, a felesége hogylétét firtató kérdésre csak annyit válaszolt: köszönik, jól vannak. Mivel a mindenki igyekszik tartani magát a hercegi pár kéréséhez, hogy a magánéletük körül ne csapjanak nagy felhajtást, ezért lesifotók sem készültek a családról.

A várandós Katalin hercegné videóüzenete ezért is kuriózum:

A magyarul is feliratozható felvételen látszik, hogy Katalin hercegné elgyötört, és megviselték az elmúlt hetek. Ennek ellenére nem mondott nemet, amikor az Anna Freud gyerekek mentális egészségével foglalkozó szervezete felkésrte, hogy segítse a munkájukat. A videóban elmondta, hogy szerinte azzal kapják meg a gyerekek a legnagyobb esélyt az életben, ha megtanulnak az érzéseikről beszélni.

Az érzelmek természetesek. A mentális egészség mutatja, hogyan érzünk és gondolkodunk, mégis nehéz lehet ezekről beszélni

– mondja kétgyerekes Katalin a brit iskoláknak készült felvételen, ahol kiemelte, hogy néha ezeket az érzések túl nagyok ahhoz, hogy a gyerekek egyedül megbirkózzanak velük. A kisdiákoknak azt üzeni, hogy néha meg kell tanulni meghallgatni is másokat

Szülőként mi mindannyian a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek. Azzal, hogy arra biztatjuk őket, hogy megértsék és elmondják az érzéseiket, olyan képességre tesznek szert, amelynek segítségével megtanulják az életben a jó és a rossz dolgokat is kezelni, amit az élet mér rájuk felnőttként.

Nyáron Katalin hercegné és Vilmos herceg a két gyerekükkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel utaztak az európai látogatásokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top