Sztárok

Hormonoktól hízott 20 kilót Hevesi Kriszta

Hevesi Kriszta gyermekkori depressziójáról vallott: egy hormonkezelés miatt 20 kilót hízott, amiért sokan bántották, ezért takargatta magát és kerülte a nyilvánosságot.

Hevesi Kriszta gyerekkorában balettozott, és hogy felvegye a versenyt a társakkal, durva fogyókúrába kezdett. Egy idő után viszont átesett a ló túloldalára, és anorexiával kezelték. Hormonkezelést kapott, amivel 20 kilót szedett fel magára – a táncostársai pedig ezt folyton megjegyezték neki. 

,„Elmentem orvoshoz, mert a fogyókúra felborította a menstruációt is. Ezután jött fel rám az a 20 kiló, ami megkeserítette az életemet. Egy nagyon fontos balettbemutató előtt az egyik társam megjegyezte, hogy én már folyamatosan csak hízok, és óriási a fenekem. Ezután teljes mélypont jött: depressziós lettem, és takargattam magam. 16 éves voltam ekkor,  fel is hagytam a tánccal” – mondta a Micsoda nők! című műsorban Kriszta, aki nemrég bevallotta, hogy szakított a férjével, Hevesi Tamással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top