Sztárok

Figyelem: Aleska Diamond újra szingli

Elköltözött focista szerelme Aleska Diamondtól. A pár állítólag kapcsolatuk helyreállításán dolgozik, Aleska azért közben regisztrált egy társkeresőre.

Pedig minden olyan jól alakult: Aleska egy évvel ezelőtti szakítása után idén áprilisban újra párra talált, a névtelenségbe burkolózó sportolóval pedig össze is költöztek. De lehet, hogy már véget is ért a fellángolás, Aleska ugyanis újra feltűnt a Tinderen, és Ádám is elköltözött tőle.

„Ádámmal szétmentünk, volt egy kis szünet. Nagyon elfoglaltak vagyunk mind a ketten, sokat dolgozunk, ez az oka a szétválásnak. Nem volt vita vagy veszekedés, de úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk külön, Ádám el is költözött. Ekkor újra felmentem az oldalra, hogy megnézzem a felhozatalt” – mondta Aleska a Blikknek.

A pár ennek ellenére még mindig találkozgat, állítólag szeretnék rendezni kapcsolatukat. „Nem költözött vissza Ádám, ami egyrészről jó, mert este, amikor hullafáradtan hazaesem, akkor tudok pihenni. Másfelől viszont így sokkal nehezebb megoldani a találkozókat, sokkal kevesebb időt töltünk együtt, de lehet, hogy pont erre van most szükségünk” – mondta a lány.

Aleska a munkával vigasztalódik, gőzerővel készül az októberi légtornász Európa-bajnokságra, és egyre többet foglalkozik a festészettel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top