Sztárok

Survivor-balhé: sírásig vitázik Nóra és Klaudia

A Survivor korábbi évadai sem voltak mentesek a kisebb balhéktól, de olyan vitára, amilyenbe Nóra és Klaudia ma belekezd, talán még nem is volt példa. És borítékolható: az egyik lány alulmarad az ilyen küzdelemben.

A Survivor versenyzői már több mint három hete vannak a szigeten elzárva, és ez érződik. Pattanásig feszült a helyzet az Ibon törzsben, ahol ma egy nem akármilyen zsákmányszerző játék elé néz a törzs. Ám az Ibon még el sem indult a megmérettetésre, amikor is hatalmas kiabálás keveredik egy egyszerű, eldöntendő kérdésből: vegyen-e fel cipőt a játékhoz Nóra, vagy sem.

„A verseny előtt már éppen jobb lett a hangulat, amikor megkérdeztem, hogy ugye cipőt is viszünk. Ez egy olyan ártatlan kérdés volt, mint ahogy hangosan kimondom a gondolataimat. Erre teljesen kifordult magából Feri, és ok nélkül nekem esett” – mesélte a saját szemszögéből a történteket Nóra, akinek kérdése nem maradt megválaszolatlanul.

Survivor Nóra sokak szemét szúrja

„Feltettél egy ostoba kérdést, hogy válaszoljak erre?!” – akadt ki Feri, majd Klaudia is rászólt Nórára, állítsa le magát. A bomba ekkor robbant csak igazán, hiszen a két lány között olyan vita alakult ki, amilyenre talán még nem is volt példa a Survivorben.

Klaudia egyszer már kiszavazta Nórát a Survivorből

„Halkítsd már le magad!” – mondta Klaudia, mire Nóri még hangosabban rárivallt. „Fejezd már be, nem is hozzád beszélek, itt vagyunk egy közösségben, akkor vonulj félre, ha ennyire zavar, ha beszélek!” – emelte fel a hangját Nóra, aki egy nyomdafestéket nem tűrő jelzővel is illette Klaudiát.

Survivor-balhé sírással – Nóra teljesen kikészült

A vitának végül sírás lett a vége, és hogy mindez mennyire befolyásolja az Ibon játékát, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top