Sztárok

Risztov Éva keményen beszólt Schobert Norbinak

Risztov Éva nem az a beszólogatós típus, de most nem kímélte a fitneszgurut: az olimpiai bajnok úszó Bochkor műsorában alázta porig Schobert Norbit.

Risztov Éva, Vastag Csaba, Schobert Norbi és Hajdú Péter voltak a #bochkor vendégei tegnap este. A résztvevők az egymással való poénkodáson kívül komoly dolgokról is beszélgettek, így érkeztek a pénz témakörhöz. Elsőként hétköznapi dolgokat mértek fel, majd arra terelődött a beszélgetés, hogy ki mire költ teljesen feleslegesen. Schobert Norbi és Hajdú Péter kiegyeztek abban, hogy az óra- és az autóvásárlás a legdrágább szenvedélyük. 

Ebbe Risztov Éva nem tudott beleszólni, hiszen ő nem gyűjti a karórákat, mire Bochkor megkérdezte, hogy mi a véleménye erről. „Engem ezek a dolgok nem érdekelnek. Egy autóról álmodoztam 14 éves korom óta, amit akkor tudtam megvenni, amikor megkaptam az olimpiai aranyért járó pénzem. Nyilván nem 60-80 milliós kocsi, de én mindig is ilyet szerettem volna. Ha gigászi menedzser leszek két éven belül, akkor sem veszek ilyen drága autót, hiszen nekem nincs szükségem arra, hogy valamimet meghosszabbítson…” – utalt Schobert Norbi mondataira Risztov Éva, aki nemrég megható üzenetet posztolt az élsport utáni életről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top