Sztárok

Nagy elhatározásra jutott Ördög Nóra

Ördög Nórának könnyű nyara volt, viszont most nála is beindult a munka. A gyerekek az oviban, ő pedig megállás nélkül forgat. Ezért úgy gondolta, szükség van valami változtatásra az életében.

Ördög Nórának melós hetei vannak: ő a Séfek séfe háziasszonya, tavasszal körbejárta Ázsiát az Ázsia Expressz forgatásai miatt, illetve most zajlanak a Vigyázat, gyerekkel vagyok! munkálatai, ami szintén napi elfoglaltsággal jár. Emellett pedig próbál minél több időt szakítani a pihenésre: a születésnapja alkalmából a férje, Nánási Pál egy olasz túrára is elvitte, előtte pedig a házassági évfordulójukat is megünnepelték. Az őszi esős, szeles idő és ezáltal a fáradtság Nórin is kijött, így egy harmincnapos életmódprogrammal próbál megtisztulni. 

Az ő arcával reklámozott hipermarket egy olyan programot hirdet, amellyel garantáltan jobban érezzük majd magunkat még ebben a rossz időben is. „Kellett valami, ami segít kirántani a nyomottabb állapotomból. Mindezt úgy, hogy az elkövetkezendő időszakban megállás nélkül forgatok. Ezért döntöttem emellett” – mondta Nóra a videójában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top