Sztárok

Tilla új szakmában próbálgatja magát

Hírességek lepték el péntek reggel a Rádió 1 stúdióját, akik mind azért érkeztek, hogy csatlakozzanak Sebestyén Balázsékhoz, és összeszedjék a szemetet a közeli hegyoldalban.

Sebestyén Balázs élőben közvetítette a Balázsékban a szemétszedési akciót, amiben híresség is segédkezett. A Rádió1 melletti közeli hegyoldalt önkéntesek tömege lepte el, hogy kicsit megtisztítsák a környéket. Az akció maga komoly volt, de a résztvevő sztárok egymással is poénkodtak. 

Megnézem
Összes kép (8)

„Nagyon jó volt látni, hogy a sok jó szándékú civil mellett ismert és népszerű emberek is csatlakoztak ezen a napon a TeSzedd! mozgalomhoz, amely már évek óta segít tisztábbá, élhetőbbé tenni a környezetünket. Reméljük, a jó példa ragadós lesz, és a jövőben még többen gondolják majd úgy, hogy meg kell becsülni a környezetünket, meg kell becsülni a Földet, mert csak egy van belőle” – mondta Vadon Jani, akinek életében kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek, hétköznapjainak szerves részét képezi a tudatos vásárlás és a környezet óvása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top