Sztárok

Survivor: durva harc lesz ma – szavazz, Anita vagy Lila maradjon!

Elsőre nehéz komolyabban venni Lilla és Anita vitáját, mint a homokozóban csetepatézó óvodásokét, de ha jobban belegondolunk, a tét óriási. Ha rajtad múlna, te kit tennél ki a Survivorből?

Egyre élesedik a feszültség Anita és Lilla között, akik továbbra sem szimpatizálnak egymással. Olyannyira nem, hogy mióta Lilla visszatért, egyre sokasodnak a viták a két lány között. Így a Survivor mai adásában Anita egy elképesztő ötlettel áll elő, hogy rendezzék viharos kapcsolatukat Lillával, és eldőljön, melyikőjüknek van helye a törzsben.

 

„Lilla, arra gondoltam, hogy ennek a kettőnk között kialakult konfliktusnak tegyünk pontot a végére. Menjünk el a törzsi tanácsra, és döntsük el, hogy kettőnk közül ki marad egy párbajban” – vetette fel mindenki előtt a kihívás gondolatát Anita, amire Lilla kitérő választ adott. 

„Ez egy nagyon jó ötlet. Ezen gondolkodnom kell” – hezitált Lilla, ám Gergő tovább lendített Anita ajánlatán. 

„Az elmondottak alapján ugyanolyan hibás vagyok abban, hogy anno hazamentél, mint Anita. Úgyhogy, ha vele nem akarsz párbajozni, velem is párbajozhatsz. Itt az elégtétel, válassz! De akkor állj bele rendesen” – dobta fel a labdát Gergő, ami után csak fokozódott a vita.

Survivor szavazás: Lilla vagy Anita, Anita vagy Lilla? 

Hogy végül milyen döntést hozott Lilla, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top