Sztárok

Survivor Nóri: A párommal minden hülyeségben benne vagyunk

A Survivor egyik visszatérője, Nóra is hódol az új sportolási formának, a street workoutnak. A 25 éves lány lételeme a sport, így egy új irányzatot is kitalált magának.

Bár Nóra kiesett a Survivorből, miután Tamás feladta a játékot, visszamehetett a szigetlakók közé. Akkor elhatározta, hogy visszavág azoknak, akik összeesküdtek ellene, és azt is bebizonyítja, benne is megvan az az erő és kitartás, ami a játékhoz szükséges. Nóra szereti a kihívásokat, a játékba is ezért jelentkezett – amikor éppen nem egy lakatlan szigeten van, akkor pedig egy új szenvedélynek, a street workoutnak hódol. „Mindenféle sportot űztem már: a ritmikus gimnasztikának köszönhetem a hajlékonyságomat, régen még szaltózni is tudtam, ma már azért az nehezebb…” – kezdte az NLCafe.hu-nak Nóra. 

Megnézem
Összes kép (10)

A Survivor amazonja azt is elárulta, miért készít a világ számos pontján extrém képeket. „Nem szeretem az unalmas dolgokat, így eldöntöttem, hogy bármerre járok, viszek a fotókba valami színt. Sok jógapózt ismerek, így mindenhol, ahova eljutok, gyakorlom is őket. Számomra túl klisés beállni egy templom elé, vagy pózolni egy pálmafával, ezért inkább valami extrém pózt választok. Sokat posztolok a közösségi oldalamra, a követőim pedig szeretik a képeimet. Előfordult már, hogy egy hajú orrán, vagy egy bevásárlóközpont közepén pózoltam, utóbbi nagyon vicces szituáció volt. A párom is készített már képeket rólam, aki szintén minden hülyeségben benne van, remekül kiegészítjük egymást és mindenre kapható” – árulta el Nóra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top