Sztárok

Sürgős műtét: Selena Gomeznek veseátültetésre volt szüksége

Az énekesnő rajongói nehezményezték, hogy Selena Gomez az utóbbi időben hanyagolja őket, illetve új dalai sem jelennek meg. Ma egy képpel bevallotta, mi is állt ennek hátterében.

Selena Gomezről keveset hallottunk az utóbbi időben, most kiderült, miért. Az énekesnő egy Instagram-posztban vallotta be, hogy a lupusz, amely Selenát már régóta kínozta, annyira megterhelte a veséjét, hogy sürgős transzplantációra volt szüksége. A donor pedig nem volt más, mint az egyik legjobb barátnője, Francia Raisa, aki az egyik veséjét adta Gomeznek. 

,,A rajongóim közül sokan kérdezték, hogy miért vonultam vissza az utóbbi időben, és miért nem promotáltam az új zenémet, amire egyébként nagyon büszke vagyok. Nemrég kiderült, hogy a lupusz miatt sürgősen vesetranszplantációra van szükségem, ebből lábadoztam. Szükségem volt erre a teljes felépüléshez. Alig várom, hogy megosszam veletek, hogy miken mentem keresztül az elmúlt pár hónapban. Addig is szeretném megköszönni a családomnak és az egész orvosi csapatnak mindazt, amit megtettek értem az elmúlt időben. És végül, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok a barátnőmnek, Francia Raisának. Egy olyan ajándékot adott nekem, amit nem tudok eléggé megköszönni: az egyik veséjét. Nagyon szeretlek, tesó!” – írta a képéhez Selena. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top