Sztárok

Hatalmas a káosz Hajdú Péter titokzatos üzlettársai körül

Egyre több a kérdőjel Hajdú Péter ügyeit illetően. Semmi sem stimmel a titokzatos ukrán üzlettársaival.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tavaly tavasszal kezdett el vizsgálódni Hajdú Péter cége ellen. Ezt követően az események felgyorsultak, Hajdú társult egy frissiben bejegyzett brit céggel. A GB-UA Entertainment Ltd ügyvezetője a cégbírósági adatok szerint az ukrán állampolgárságú Valentyna Leinart. Fél év múlva Hajdú Péter kiszállt a saját cégéből, az ügyvezető egyedül Valentyna Leinart maradt. Ő vitte tovább az angol cég és Hajdú cége közös ügyeit. De egy hónap múltán már azt kezdeményezi, hogy a Frizbi Entertainment Kft. olvadjon bele a GB-UA Entertainment Ltd-be. Ha ez megvalósul, Hajdú Péter cége és annak több százmilliós vagyona köddé válik. A kérelmet 2017. augusztus 10-én adták be a cégbíróságra. Csakhogy a projekt már nem Valentyna Leinart nevén fut, hanem a 79. életévében járó, szintén ukrán állampolgárságú Vilma Ferencivna Komarién.

A Bors úgy döntött, utánajár a dolgoknak és megkeresi a két titokzatos üzlettársat, Valentyna Leinartot és Vilma Ferencivna Komarit, de egyiküket sem találták a papírokon szereplő címeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top