Sztárok

A Survivor-szerelem váratlan fordulata: Klaudia kiöntötte a szívét

Jelenleg nem nevezhető éppen felhőtlennek a Survivorversenyzők, Klaudia és Benedek kapcsolata, akik kezdetben minden lehetőséget megragadtak, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. 

Ám úgy tűnik, a páros között nincs minden rendben, hiszen az elmúlt napokban inkább kerülik, mint keresik egymás társaságát. Pontosabban, amióta a a Buwaya és az Ibon törzset újrarendezték, és a nagy négyesük felbomlott. Benedek pedig már a tegnapi adásban is elmondta, mennyire örül, hogy megszabadult Anitától, de hogy mit érez Klaudia iránt, azt legfeljebb csak sejthetjük. A nézők ma este 18:55-től az RTL Klubon láthatják, ahogy a Survivorben Klaudia szinte kifakad kapcsolatuk lefelé szálló ága miatt.

Beni elment a tóhoz, én meg ott ültem ezzel a lábfájdalommal. Eszébe nem jutott volna az, hogy ő gyorsan lefürdik inkább a tengerben, és itt marad velem. Ez nem esett jól. Úgy érzem, hogy mióta összevonták a két csapatot, megszűnt közöttünk a kommunikáció. Rettenetesen rosszul esik. Oké, hogy együtt alszunk, de konkrétan ennyi. Ez az állapot nem jó

– panaszkodott Klaudia, aki szeretné helyrehozni a Benedekkel való kapcsolatát.

Survivor Klaudia egyedül maradt

Persze nem mindenki szomorú a kialakult helyzet miatt, hiszen Barbi kifejezetten örül a gerlepár eltávolodásának. Hogy sikerül-e éket verni Klaudia és Benedek közé, kiderül a mai adásból. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top