Sztárok

Köllő Babett a luxuséletéről: ciki gazdagnak lenni manapság

Bármennyire is tart a reakcióktól, Köllő Babett reméli, hogy a Feleségek luxuskivitelben sok sztereotípiát megváltoztat, és a műsor szereplőit, köztük őt is megszeretik a nézők.

Csinosak és gazdagok, nagyjából ennyit tudsz az első pillanatban a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. A VIASAT3 műsorán szeptember 25-től minden héten kapsz egy kis ízelítőt, hogyan is élnek a gazdag feleségek, köztük Köllő Babett

Vasvári Vivien, Smaltig Dalma, Farkas Rita, Csősz Boglárka, Rubint Réka és Köllő Babett a Feleségek Luxuskivitelben szereplői

„Nagyon sokat játszom vidéken színházban és az egy kicsit olyan, hogy az emberek gyakorlatilag arra mennek be a színházba, akiket ismernek a tévéből. Éppen ezért már egy ideje gondolkodtam azon, hogy egy műsor irányába el kellene indulnom ahhoz, hogy ismertebb legyek. Meg hát színész vagyok, exhibicionista, és azt szeretném, hogy minél több ember ismerjen. Ez egy ilyen perverzió gyerekkorom óta. Plusz újdonság ez a műsor, nem volt ilyen még Magyarországon.”

Bár viccesen hozzátette, hogy igazából kicsit már unta magát, ejtőernyős ugráson, motorvásárláson gondolkodott, hogy feldobja a hétköznapjait, így pont jókor jött a műsor. Ezzel együtt Köllő Babett tart a reakcióktól, bár azt reméli, hogy a Feleségek luxuskivitelben néhány epizódja után már megváltozik róla és a barátnőiről az emberek véleménye.

Kicsit ciki gazdagnak lenni manapság. Az emberek nem szeretik azt, hogy ha valaki jól él, vagy több van neki. Azt, hogy mivel, mennyivel, vagy miért van több, hogyan jött, azt már annyira nem nézik. Csak azt látják, hogy ő miért ül olyan autóban, holott nyilván senkinek nem ismerjük a történetét. Azt látom a barátainkon, hogy minél több van, ez annál nagyobb teher, és annál kevésbé tud kikapcsolni, mert a pénz felelősséggel jár.

Mint kiderült, Babett férje, András egyáltalán nem örült annak, amikor a színésznőt felkérték a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Bár mindent megtett, hogy Babett meggondolja magát, végül beadta a derekát, de most is félti a feleségét a reakcióktól és attól is, hogy rossz irányba viszi majd ez az egész. 

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője (Fotó: VIASAT3/Sárosi Zoltán)

„39 leszek most már jövő hónapban, és ennyi idősen az ember már tudja, hogy mennyit ér, és mennyit nyom a mérlegen. Ha ez húszévesen jön, akkor lehet, hogy megszédít. Meg tart attól, lemegyek a közértbe, és esetleg megdobálnak banánnal vagy almával, vagy mit tudom én.”

Babett viszont tényleg bizakodó, azért is, mert a Feleségek luxuskivitelben pont azt mutatja meg, mennyire hasonlóan működnek az emberek, függetlenül attól, mennyi pénz van a zsebükben, amire a műsor rájátszik.

Fotó: VIASAT3/Sárosi Zoltán

Az első egy-két rész után majd megkapjuk, hogy: ááá ezek milyen nők! De később rájönnek a nézők, hogy ezek igenis értékes emberek, igenis rengeteget dolgoznak, és nem csak az van, hogy vásároljunk drága táskákat, és járjunk el külföldre.

A forgatás alatt Köllő Babettnek alig jutott ideje a családjára, hiszen sokszor vidéken lép fel, az utazások és a próbák mellett pedig próbált annyi mindent belezsúfolni a nyárba, amennyit lehetett. Igaz, arra nem jutott ideje, hogy a családdal elmenjen nyaralni, ezért András kettesben utazott el a kislányukkal. Közben pedig Babett kollégáinak is megvan a véleményük a Feleségek luxuskivitelbenről. 

„Szórakoznak rajtam, és szívatnak. Múltkor mentünk valahova vidékre fellépni, és Buch Tibi kollégám mondta, hogy otthon lesz nála egy buli Soroksáron, a Duna-parton, és kérdezte, kinek van kedve eljönni, hogy mulassunk egyet. Baronits Gábor ült mellettem, azt mondta, ’háááát, nem tudom, Babettnak elég luxi-e a hely’. Nagyon röhögtem, de azért visszavágtam, hogy:

Soroksár, Soroksár, nem tudom, kell nekem oda védőoltás?

Szóval, nyilván kapom az ívet, de nem fogom ezt felvenni. Nincs ezzel gond és őket inkább érdekli, hogy mi lesz a műsorban.”

A kollégái véleményétől nem is tart annyira, mint attól, mit szól majd a család. Sőt, mint kiderült, ő maga sem biztos abban, hogy visszanézi az adásokat.

„Kérdezte most az anyósom, hogy mikor kerülök adásba. És nyilván van ebben a műsorban egy olyan oldalam, amit ő nem ismer, amikor a barátnőimmel csajoskodunk. Ő azt az oldalamat ismeri, amikor sütöm a sütiket, meg viszem nekik az ételt. Szóval, mondtam neki, hogy nem muszáj ám nézni a műsort, én sem biztos, hogy megnézem magam!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top